Boekhandel Douwes Den Haag

De onzichtbaren

Frank Nellen

De onzichtbaren

De onzichtbaren

De onzichtbaren

 

De onzichtbaren is een wervelende roman over leugens en bedrog, over verzwegen leed en over de tragische neergang van een systeem dat miljoenen mensen verweesd achterliet.


Leverbaar

€ 22,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving De onzichtbaren

Uitgekozen voor de longlist van de Libris Literatuur Prijs 2024

'Frank Nellen verdient een groot publiek voor De onzichtbaren: een enerverend verhaal. (...) Invoelend en overtuigend.' De Volkskrant

'De onzichtbaren is een gedurfd meesterwerk, zoals zelden vertoond in onze literatuur.' De Limburger *****

Kiev, eind jaren tachtig. Het eens zo machtige Sovjetimperium wankelt. Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev houdt Dani's jeugdvriend Pavel een geestdriftig betoog tegen het socialisme. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek. Zijn tocht voert hem langs zonderlinge mensen en verlaten oorden waar niemand meer iets te zeggen heeft. In gedachten keert hij terug naar de verhalen die Pavel hem vroeger vertelde. Verhalen over kosmonauten en onvermoeibare arbeiders, over de komst van een paradijs op aarde. Wat is er gebeurd? Waarom is Pavel verdwenen? En wat is er nog over van zijn dromen? Met elke stap komt Dani dichter bij de onthulling van een pijnlijke geschiedenis.


ISBN
9789048860609
Pagina's
256
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Hollands Diep

Romans