Boekhandel Douwes Den Haag

De betoverende antiekzaak

Vijf vriendinnen. Vijf winkeltjes. Een zoektocht naar liefde en geluk.

Manuela Inusa

De betoverende antiekzaak

De betoverende antiekzaak

Vijf vriendinnen. Vijf winkeltjes. Een zoektocht naar liefde en geluk.

De betoverende antiekzaak

 

In het pittoreske hart van Oxford ligt een klein straatje: Valerie Lane. Hier runnen vijf vriendinnen elk een eigen winkel. In zes boeken volgen we hen terwijl zij lief en leed delen en op zoek gaan naar die dingen die je in geen enkele winkel kunt kopen: liefde en geluk.Ruby restaureert snuisterijen van over de hele wereld en verkoopt ze in de kleine antiekwinkel die ze jaren geleden heeft overgenomen van haar moeder.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 10,00


Beschrijving De betoverende antiekzaak

In het pittoreske hart van Oxford ligt een klein straatje: Valerie Lane. Hier runnen vijf vriendinnen elk een eigen winkel. In zes boeken volgen we hen terwijl zij lief en leed delen en op zoek gaan naar die dingen die je in geen enkele winkel kunt kopen: liefde en geluk.

Ruby restaureert snuisterijen van over de hele wereld en verkoopt ze in de kleine antiekwinkel die ze jaren geleden heeft overgenomen van haar moeder. Hoewel Ruby graag in het verleden hangt, moet ze toegeven dat ze nog een andere droom heeft: haar eigen boekhandel openen. Maar kan ze Valerie Lane en haar vriendinnen zomaar gedag zeggen?

Pers en boekverkopers

‘Een ontspannen, vlot geschreven boek. De nieuwsgierigheid naar de andere personages is gewekt.’ Petra Funcken, boekhandel Funcken, Landgraaf

‘Inusa laat ons zien wat de ware betekenis van vriendschap, liefde en vrijgevigheid is en dat het de moeite waard is om ervoor te vechten.’ Women30

‘Manuela Inusa schrijft meeslepend, invoelend en vol humor.’ Freie Presse


ISBN
9789049202132
Pagina's
288
Verschenen
NUR
302
Druk
6
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Vertaalde literaire roman, novelle