Boekhandel Douwes Den Haag

Het wonderbaarlijke wolparadijs

Vijf vriendinnen. Vijf winkeltjes. Een zoektocht naar liefde en geluk.

Manuela Inusa

Het wonderbaarlijke wolparadijs

Het wonderbaarlijke wolparadijs

Vijf vriendinnen. Vijf winkeltjes. Een zoektocht naar liefde en geluk.

Het wonderbaarlijke wolparadijs

 

Deel 4 van de Valerie Lane-serieIn het pittoreske hart van Oxford ligt een klein straatje: Valerie Lane. Hier runnen vijf vriendinnen elk een eigen winkel. In zes boeken volgen we hen terwijl zij lief en leed delen en op zoek gaan naar die dingen die je in geen enkele winkel kunt kopen: liefde en geluk.Susan brengt het liefst al haar tijd door in haar kleine wolwinkel.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 10,00


Beschrijving Het wonderbaarlijke wolparadijs

Deel 4 van de Valerie Lane-serie

In het pittoreske hart van Oxford ligt een klein straatje: Valerie Lane. Hier runnen vijf vriendinnen elk een eigen winkel. In zes boeken volgen we hen terwijl zij lief en leed delen en op zoek gaan naar die dingen die je in geen enkele winkel kunt kopen: liefde en geluk.

Susan brengt het liefst al haar tijd door in haar kleine wolwinkel. Tussen de verkopen door breit ze prachtige dingen die ze in haar winkel verkoopt. Haar vriendinnen komen af en toe langs en weten dat Susan altijd voor hen klaarstaat. Dat kunnen ze maar al te goed gebruiken tijdens deze koudste winter die Valerie Lane ooit heeft gekend.

Pers en boekverkopers

‘Een ontspannen, vlot geschreven boek. De nieuwsgierigheid naar de andere personages is gewekt.’ Petra Funcken, boekhandel Funcken, Landgraaf

‘Inusa laat ons zien wat de ware betekenis van vriendschap, liefde en vrijgevigheid is – en dat het de moeite waard is om ervoor te vechten.’ Women30

‘Manuela Inusa schrijft meeslepend, invoelend en vol humor.’ Freie Presse


ISBN
9789049202149
Pagina's
304
Verschenen
NUR
302
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Vertaalde literaire roman, novelle