Boekhandel Douwes Den Haag

After Ever Happy

Anna Todd

After Ever Happy

After Ever Happy

After Ever Happy

 

‘Fifty Shades of Grey was een bom in de boekenwereld, nu is er After.’ GlamourAl is het tussen Hardin en Tessa nooit alleen maar rozengeur en maneschijn geweest, elke nieuwe uitdaging heeft hun band wel sterker gemaakt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,99


Beschrijving After Ever Happy

Fifty Shades of Grey was een bom in de boekenwereld, nu is er After.’ Glamour

Al is het tussen Hardin en Tessa nooit alleen maar rozengeur en maneschijn geweest, elke nieuwe uitdaging heeft hun band wel sterker gemaakt. Wanneer de schokkende waarheid over hun families aan het licht komt, komen de geliefden erachter dat ze niet zo verschillend van elkaar zijn als ze dachten. Tessa is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen – net zo min als Hardin nog de wrede, humeurige jongen is voor wie Tessa ondanks alles viel.

Tessa begrijpt de heftige gevoelens die Hardin verbergt achter zijn stoere façade, en ze weet dat hij haar nodig heeft. Maar hoe meer oude pijn er aan het licht komt, hoe duisterder hij wordt, en hoe harder hij Tessa – en alle anderen in zijn leven – wegduwt. Tessa twijfelt of ze hem wel kan redden zonder zichzelf op te offeren…


In de pers

‘Heerlijk boek!’ LINDA. Meiden

‘Leest als een tv-serie.’ The Guardian

‘Een wereldwijde bestseller.’ USA TodayISBN
9789049202279
Pagina's
464
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekerij

Vertaalde literaire roman, novelle