Boekhandel Douwes Den Haag

Het seniorenbrein

André Aleman

Het seniorenbrein

Het seniorenbrein

Het seniorenbrein

 

Het seniorenbrein van André Aleman laat zien hoe de veroudering werkt en hoe je zelf van alles kunt doen om je hersenen scherp en gezond te houden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 13,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Het seniorenbrein

Dwarsligger 702 is Het seniorenbrein van André Aleman, waarin volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten wordt verteld wat er in ons hoofd gebeurt als we ouder worden.We maken ons allemaal wel eens zorgen over ons geheugen en ons verstand, zeker als we de vijftig gepasseerd zijn. De achteruitgang van het menselijk brein begint al vroeg maar is minder erg dan we soms denken. Sterker nog: een ouder brein is stressbestendiger en kan beter omgaan met complexe situaties dan een jong brein. Het seniorenbrein laat zien welke veranderingen je kunt verwachten en waarom, hoe je de voortekenen van alzheimer kunt herkennen, en hoe je zelf van alles kunt doen om je hersenen scherp en gezond te houden.‘Een boek dat je niet weglegt, of je nu 20 jaar bent of 100.’ – Psychologie magazine‘Een waardevolle beschrijving van het verouderende brein.’ – Dick Swaab‘Een troostrijk boek.’ – De Morgen‘Laat zitten die botoxkuur, leer liever pianospelen. Alemans verdienste is dat hij duidelijk weet waarover hij spreekt en dat hij zin van onzin scheidt.’ – Het Financieele Dagblad‘Overtuigende ode aan de kracht van de grijze cellen.’ – Douwe Draaisma‘Een fascinerend boek. Misschien wel het beste dat ik momenteel in handen heb.’ – Dolf Jansen in Spijkers met koppen‘Een must-read na je vijftigste.’ – Margriet


ISBN
9789049808358
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Dwarsligger

Psychologie