Boekhandel Douwes Den Haag

Libellen in Overijssel

Gabi Mulder-Milderij & Evert Ruiter & Alex Huizinga & Martijn Bunskoek

Libellen in Overijssel

Libellen in Overijssel

Libellen in Overijssel

 

Libellen in Overijssel is een prachtige uitgave voor iedere natuurliefhebber die al wandelend libellen en het landschap wil ontdekken. Met unieke natuurfoto's en libellenroutes.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 34,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Libellen in Overijssel

In Overijssel liggen de beste libellengebieden van Europa. 'Libellen in Overijssel' is een prachtige uitgave voor iedere natuurliefhebber die al wandelend de libellen en het landschap wil ontdekken. Een schitterend lees- en kijkboek met unieke natuurfoto's, libellenroutes en verspreidingskaarten.

Niet voor niets trekt Overijssel jaarlijks een groot publiek. Deze met briljante foto’s geïllustreerde uitgave beschrijft alle in de ‘tuin van Nederland’ voorkomende libellensoorten. Aan de hand van verspreidingskaarten is te zien waar ze voorkomen.

Dit boek verleid je om naar buiten te gaan, de libellen op te zoeken en ervan te genieten. Speciale libellenroutes helpen je al dat moois te vinden.


ISBN
9789050117739
Pagina's
348
Verschenen
NUR
432
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
KNNV Uitgeverij