Boekhandel Douwes Den Haag

Bunzing, hermelijn en wezel

Kleine roofdieren

Edo van Uchelen

Bunzing, hermelijn en wezel

Bunzing, hermelijn en wezel

Kleine roofdieren

Bunzing, hermelijn en wezel

 

Wist je dat het kleinste roofdier ter wereld in Nederland voorkomt? De wezel hoort met bunzing en hermelijn bij de kleine marterachtigen. Deze kleine roofdieren hebben één probleem: je ziet ze bijna nooit.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Bunzing, hermelijn en wezel

Wist je dat het kleinste roofdier ter wereld in Nederland voorkomt? De wezel hoort met bunzing en hermelijn bij de kleine marterachtigen. Deze kleine roofdieren hebben één probleem: je ziet ze bijna nooit.

Bunzing, hermelijn en wezel zijn dieren die bijna iedereen wel kent, maar waar bijna niemand iets van weet. Dit boek brengt daar verandering in. Edo van Uchelen ziet patronen en legt op begrijpelijke wijze uit hoe deze verborgen dieren (over)leven in Nederland. Het boek is rijk geïllustreerd met meer dan 100 foto’s.

Edo’s bevlogenheid spat van de bladzijden. Hij neemt je mee in de kleine wildernis van deze felle jagers, welke nauwelijks onderdoet voor wat zich afspeelt op de Afrikaanse savanne.

- Rijk geïllustreerd met veel unieke foto’s
- Breed opgezet: van leefwijze tot ecologie en bescherming
- Interessant voor liefhebbers en vakmensen

Edo van Uchelen (1964) is schrijver, bioloog en natuurfotograaf en zet zich via de marterstichting in om deze mysterieuze dieren een betere bescherming te geven.


ISBN
9789050118200
Pagina's
224
Verschenen
NUR
436
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
KNNV Uitgeverij