Boekhandel Douwes Den Haag

Minigids Bos set

150 soorten vogels, zoogdieren, vlinders, paddenstoelen en nog veel meer

Jasper de Ruiter

Minigids Bos set

Minigids Bos set

150 soorten vogels, zoogdieren, vlinders, paddenstoelen en nog veel meer

Minigids Bos set

 

Wil je eens echt genieten van een vogelconcert? Ga dan in het voorjaar naar het bos. Niet overdag, maar een half uur voor zonsopkomst. In alle vroegte beginnen de eerste vogels al te zingen, bijvoorbeeld merel en roodborst.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 22,50


Beschrijving Minigids Bos set

Wil je eens echt genieten van een vogelconcert? Ga dan in het voorjaar naar het bos. Niet overdag, maar een half uur voor zonsopkomst. In alle vroegte beginnen de eerste vogels al te zingen, bijvoorbeeld merel en roodborst. Daarna volgen winterkoning, koolmees, pimpelmees en vele andere soorten.

Blijf even staan en geniet van een kakafonie aan vogelgeluiden. Met een beetje geluk steekt er nietsvermoedend een ree, of een wild zwijn, over het pad. Twee uur na zonsopkomst is het opeens stil in het bos. De vogels hebben honger en zijn op zoek naar voedsel.

Paddenstoelen zoeken.
De meeste paddenstoelen vind je in de maanden september tot en met november, in het bos. Het staat er dan vol mee. Paddenstoelen zijn de opruimers van het bos. Afgestorven takken, bladeren en planten worden door de paddenstoelen verteerd. Let op! Laat de paddenstoelen staan en eet ze niet. Er zijn soorten die erg giftig zijn.

Deze minigids is per set te bestellen. Koop voordelig een set van drie en geef er gezellig twee cadeau!


ISBN
9789050118569
Pagina's
48
Verschenen
NUR
410
Druk
2
Uitvoering
Postcard book or pack
Taal
Nederlands
Uitgever
KNNV Uitgeverij

Natuur