Boekhandel Douwes Den Haag

De wereld is mijn atelier

Kunstenaar op reis

Erik van Ommen

De wereld is mijn atelier

De wereld is mijn atelier

Kunstenaar op reis

De wereld is mijn atelier

 

Erik van Ommen is ruim 50 jaar actief als beeldend kunstenaar. In dit boek zien we welke plekken hij in al die jaren bezocht. De reis begint in het zuiden van Afrika en eindigt op Spitsbergen. Het is een verslag vol spectaculaire afbeeldingen, waaruit een grote liefde voor de natuur spreekt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 34,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De wereld is mijn atelier

Erik van Ommen is ruim 50 jaar actief als beeldend kunstenaar. In dit boek zien we welke plekken hij in al die jaren bezocht. De reis begint in het zuiden van Afrika en eindigt op Spitsbergen. Het is een verslag vol spectaculaire afbeeldingen, waaruit een grote liefde voor de natuur spreekt. Erik vertelt over zijn belevenissen en over zijn werkwijze. De nadruk ligt op zijn schilderijen, prenten en tekeningen.

Erik heeft een passie voor vogels en die staan dan ook centraal. Maar ook van andere dieren en landschappen maakte hij prachtige kunstwerken. De lezer kan vanuit zijn leunstoel mee op wereldreis. Dit boek is niet alleen een ode aan de kunst en de natuur, maar ook een magistraal overzichtswerk van een van onze belangrijkste vogelschilders.


ISBN
9789050119016
Pagina's
208
Verschenen
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
KNNV Uitgeverij

Kunst en Cultuur