Boekhandel Douwes Den Haag

De mooiste vis van de zee en zijn vrienden.

Vijf verhalen over Regenboog

Marcus Pfister

De mooiste vis van de zee en zijn vrienden.

De mooiste vis van de zee en zijn vrienden.

Vijf verhalen over Regenboog

De mooiste vis van de zee en zijn vrienden.

 

Vijf spetterende avonturen van Regenboog in één bundel, inclusief het eerste deel! Een prachtige manier om de 30e verjaardag van de mooiste vis van de zee te vieren. In deze bundel staan de volgende verhalen: - De mooiste vis van de zee - De mooiste vis van de zee sluit vrede - De mooiste vis van de zee zoekt zijn glinsterschub - De mooiste vis van de zee gaat lekker slapen - De mooiste vis van de zee leert verliezen Ontdek samen met de mooiste vis van de zee en zijn vrienden hoe fijn het is om te delen, hoe je een ruzie bijlegt en hoe je een goede verliezer wordt.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving De mooiste vis van de zee en zijn vrienden.

Vijf spetterende avonturen van Regenboog in één bundel, inclusief het eerste deel! Een prachtige manier om de 30e verjaardag van de mooiste vis van de zee te vieren.In deze bundel staan de volgende verhalen:

De mooiste vis van de zee

- De mooiste vis van de zee sluit vrede

- De mooiste vis van de zee zoekt zijn glinsterschub

- De mooiste vis van de zee gaat lekker slapen

- De mooiste vis van de zee leert verliezenOntdek samen met de mooiste vis van de zee en zijn vrienden hoe fijn het is om te delen, hoe je een ruzie bijlegt en hoe je een goede verliezer wordt. Dit zijn alledaagse, maar belangrijke situaties waar ieder kind in terechtkomt. Zij leren samen met Regenboog om hun hart te volgen, moedig te zijn en nieuwe vrienden te maken.Met extra spelletjes, recepten en knutselideeën achterin!


ISBN
9789051169096
Pagina's
160
Verschenen
NUR
273
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
De Vier Windstreken

Prentenboeken (< 6 jaar)