Boekhandel Douwes Den Haag

Vandaag vegetarisch

koken met peulvruchten, soja, ei en noten

Stichting Voedingscentrum Nederland

Vandaag vegetarisch

Vandaag vegetarisch

koken met peulvruchten, soja, ei en noten

Vandaag vegetarisch

 

Steeds meer mensen eten vegetarisch of flexitarisch. Het is lekker, gezond en ook nog eens duurzaam. In dit vegetarisch kookboek van het Voedingscentrum vind je meer dan 60 recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers.



Niet leverbaar

€ 12,95

Niet leverbaar


Beschrijving Vandaag vegetarisch

Steeds meer mensen eten vegetarisch of flexitarisch. Het is lekker, gezond en ook nog eens duurzaam. In dit vegetarisch kookboek van het Voedingscentrum vind je meer dan 60 recepten op basis van peulvruchten, soja, ei, noten en vleesvervangers. Van heerlijke bonensalades tot koken met zeewier: het komt allemaal voorbij.

Er wordt volop aandacht besteed aan de voedingsstoffen die je als vegetariƫr nodig hebt. En je krijgt allerlei praktische tips over handig inkopen doen en etiketlezen. Als kers op de vegetarische groentetaart lees je verhalen van onder meer Arie Boomsma en Susan Smit over hun ervaring met vegetarisch eten.

Kortom, 'Vandaag vegetarisch' inspireert om eten op een nieuwe manier te benaderen.


ISBN
9789051770735
Pagina's
144
Verschenen
NUR
444
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Stichting Voedingscentrum Nederland Uitgeverij