Boekhandel Douwes Den Haag

Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië

Kristien Hansebout

Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië

Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië

Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië

 

Met de fiets kom je op plekken waar je anders niet komt! Dit boek neemt je mee langs 13 routes die onder meer gebruik maken van de RAVels, de paden langs oude spoorwegen en jachtpaden. De trajecten zijn zo uitgedokterd dat alle wegen vrijwel vlak zijn, zodat iedereen ze makkelijk kan fietsen.Leverbaar

€ 25,70

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen


Beschrijving Vlak fietsen in de Ardennen en Wallonië

Met de fiets kom je op plekken waar je anders niet komt!

Dit boek neemt je mee langs 13 routes die onder meer gebruik maken van de RAVels, de paden langs oude spoorwegen en jachtpaden. De trajecten zijn zo uitgedokterd dat alle wegen vrijwel vlak zijn, zodat iedereen ze makkelijk kan fietsen. Je ontdekt de mooiste plekjes met intrigrerende verhalen, de leukste cafeetjes en restaurants en krijgt ook tips voor originele overnachtingen. De routes lenen zich perfect voor een fietsvakantie van enkele dagen of voor een mooie daguitstap. De dagtrajecten zijn zo uitgestippeld dat je – waar mogelijk - eindigt aan een treinstation zodat je met je fiets op de trein terug kan reizen naar de beginbestemming.

13 heldere uitneembare kaarten met bijhorende GPS-coördinaten begeleiden je feilloos langs de route. De handleiding voor een heerlijke trip door het prachtige landschap en cultureel erfgoed van De Ardennen en Wallonië.

Kristien Hansebout ademt toerisme. Met haar bedrijf Parkoers heeft ze zich gespecialiseerd om op maat fietsroutes te ontwikkelen voor een optimale beleving van de regio. Ze is verzot op Wallonië!


ISBN
9789056155100
Pagina's
208
Verschenen
NUR
501
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sterck & De Vreese