Boekhandel Douwes Den Haag

De Wadden

De mooiste plekken . Unieke natuurbeleving. Alle seizoenen

Ruben Smit

De Wadden

De Wadden

De mooiste plekken . Unieke natuurbeleving. Alle seizoenen

De Wadden

 

Beleef het WAD Verbaas je over het geluid van eb en vloed. Geniet van de wolken vogels en badende zeehonden. Kijk naar de schitterende sterrenhemel en maak een spectaculaire zonsopgang mee. De Waddenzee biedt dit allemaal, en nog veel meer.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 17,90

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De Wadden

Beleef het WAD

Verbaas je over het geluid van eb en vloed. Geniet van de wolken vogels en badende zeehonden. Kijk naar de schitterende sterrenhemel en maak een spectaculaire zonsopgang mee. De Waddenzee biedt dit allemaal, en nog veel meer.

Deze gids is ideaal om de plekken te vinden waar je unieke natuurervaringen op kunt doen. Ruben Smit – de bekende filmer/fotograaf - neemt je mee naar zijn favoriete plekken die onderverdeeld zijn in hotspots op de eilanden en aan de Friese, Groningse en Noord-Hollandse wadkust. Aan de hand van informatieve kaartjes, beschrijvingen en spectaculaire fotografie laat hij als geen ander zien hoe en waar je dit geweldige gebied, dat in 2009 is aangewezen als Unesco Werelderfgoed, het beste kunt ervaren. Alle plekken zijn gemakkelijk wandelend of per fiets en met de auto te bereiken.

Ruben Smit (1971) is gepassioneerd ecoloog en filmmaker/ fotograaf. Met zijn werk heeft hij vele nationale en internationale prijzen gewonnen, waaronder BBC Wildlife Photographer of the Year in the categorie ‘Diergedrag’. Zijn films ‘De Nieuwe Wildernis’ en ‘Wad’ werden een doorslaand succes in de bioscoop. Zijn jarenlange ervaring in de Nederlandse natuur en vooral op de Wadden, maken hem tot de beste ‘reisleider’ voor de Wadden die je je kan voorstellen.


ISBN
9789056155193
Pagina's
160
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Noordboek

Reizen algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren