Boekhandel Douwes Den Haag

Griekenland zoals het is

Leidraad voor reizigers

Dimitri De Maesschalck & Moscha Aslinidis

Griekenland zoals het is

Griekenland zoals het is

Leidraad voor reizigers

Griekenland zoals het is

 

Griekenland zoals het is Leidraad voor reizigers De schoonheid en diversiteit van Griekenland zijn onomstreden. Niet voor niets ontvangen de Grieken jaarlijks ongeveer dertig miljoen bezoekers met de traditionele gastvrijheid die zo eigen is aan het land.


Nog te verschijnen

€ 24,90

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Griekenland zoals het is

Griekenland zoals het is Leidraad voor reizigers De schoonheid en diversiteit van Griekenland zijn onomstreden. Niet voor niets ontvangen de Grieken jaarlijks ongeveer dertig miljoen bezoekers met de
traditionele gastvrijheid die zo eigen is aan het land. Die gastvrijheid mogen ervaren is het echte geschenk dat de Grieken te bieden hebben. De ware rijkdom van Griekenland is het volk, dat door eeuwen van goede en kwade dagen uitgegroeid is tot het juweel van de Middellandse Zee. Griekenland zoals het is gaat daarom verder dan de toeristische reisgids die de hotspots van het land belicht. Het legt uit hoe Griekenland en de Grieken ‘werken’: hoe je te weten komt wanneer welke boot uitvaart, hoe je een goede taverna vindt, waarom je geen moussaká in de zomer eet of naamdagen zo belangrijk zijn. Met vele foto’s die het land tonen zoals het is.


ISBN
9789056155988
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Sterck & De Vreese

Reizen algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren