Boekhandel Douwes Den Haag

Het Grote Niets

Het Grote Niets

Nadav Vissel

Het Grote Niets

Het Grote Niets

Het Grote Niets

Het Grote Niets

 

Tragikomische roman over de lotgevallen van een jongen die opgroeit in een familie die de oorlog heeft overleefd.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Het Grote Niets

Op zijn zevende wordt Naff verteld dat hij niet zomaar een losstaand iemand is, maar tot een volk behoort. Een volk met een eindeloos verleden, dat recent een oorlog heeft overleefd. Dat ‘Ding’, die oorlog, krijgt iets mythisch voor Naff en hij gaat aan de haal met de verhalen die hij erover hoort. Hij hoopt dat zijn familie en zijn volk, wanneer hij maar het juiste verhaal vertelt, de oorlog voorgoed achter zich kunnen laten. Maar dat wordt niet altijd goed ontvangen. In tegendeel. Wanneer Naff op zijn zeventiende voor een cursus ‘Schrijven over de Shoah’ naar Tel Aviv gaat, leert hij wat die geschiedenis voor hem betekent.Het Grote Niets is tragikomische roman over een jongen die zijn eigen stem probeert te vinden in het grotere verhaal van zijn volk.


ISBN
9789056726539
Pagina's
240
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Signatuur

Literaire roman, novelle