Boekhandel Douwes Den Haag

Innovatiekompas

praktische leidraad voor innovatie in ondernemingen

Guy Bauwen

Innovatiekompas

Innovatiekompas

praktische leidraad voor innovatie in ondernemingen

Innovatiekompas

 

Innovatie staat met stip aan de top van de economische, academische en politieke agenda. Wereldwijd erkent 80% van de managers en de ondernemers dat innovatie voor hen extreem belangrijk is. Naar de fase van ontwikkeling gaat dan ook veel aandacht, maar vaak loopt het mis bij het benutten of valoriseren van de innovaties.Het is de ambitie van dit boek om te verhelderen wat er fout gaat en om oplossingen aan te reiken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 30,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Innovatiekompas

Innovatie staat met stip aan de top van de economische, academische en politieke agenda. Wereldwijd erkent 80% van de managers en de ondernemers dat innovatie voor hen extreem belangrijk is. Naar de fase van ontwikkeling gaat dan ook veel aandacht, maar vaak loopt het mis bij het benutten of valoriseren van de innovaties.

Het is de ambitie van dit boek om te verhelderen wat er fout gaat en om oplossingen aan te reiken. Innovatiekompas is het resultaat van toegepast onderzoek in combinatie met honderden gesprekken met bedrijfsleiders en beleidsmakers. Het focust ook op de praktische adviezen en resultaten uit het eerder verschenen Innovation Compass - adviezen die werden afgetoetst in kleine en grote, startende en gevestigde organisaties.

Dr. Guy Bauwen is directeur van het kenniscentrum 'innovatief ondernemerschap' aan de Hogeschool Rotterdam in Nederland, professor marketing aan de Flanders Business School (FBS) in Antwerpen en gastprofessor marketing aan de Strathclyde Business School in Glasgow, UK.


ISBN
9789057181931
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Academic & Scientific publishers

Business
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren