Boekhandel Douwes Den Haag

Walking Dead Boek 6

Robert Kirkman & Charlie Adlard & C. Adlard & R. Kirkman

Walking Dead Boek 6

Walking Dead Boek 6

Walking Dead Boek 6

 

Rick, Michonne en Glenn worden nog altijd gevangen gehouden door 'de gouverneur', de charismatische leider van een kleine gemeenschap in Woodbury. Het wordt al snel duidelijk dat zijn gewelddadige neigingen een groot gevaar vormen voor Ricks gezin en de andere overlevenden die zijn achtergebleven in de verlaten gevangenis.


Tijdelijk niet leverbaar

€ 19,95

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Walking Dead Boek 6

Rick, Michonne en Glenn worden nog altijd gevangen gehouden door 'de gouverneur', de charismatische leider van een kleine gemeenschap in Woodbury. Het wordt al snel duidelijk dat zijn gewelddadige neigingen een groot gevaar vormen voor Ricks gezin en de andere overlevenden die zijn achtergebleven in de verlaten gevangenis. Kunnen ze iedereen op tijd waarschuwen?

Walking Dead behoort al jaren tot een van de grootste stripsuccesen in Amerika. Ieder nieuw boek staat stevast in de top tien. Hollywood heeft het uitmuntende schrijfwerk van Robert Kirkman inmiddels ook ontdekt, want Walking Dead is nu wekelijks als serie op televisie te zien bij FOXLife. Dit alles onder regie van Frank Darabont (Shawshank Redemption, The Green Mile, The Mist).


ISBN
9789058855800
Verschenen
NUR
363
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Van der Loo & Co B.V.

Realistische strips voor volwassenen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren