Boekhandel Douwes Den Haag

Dag & nacht

De hemel verklaard door Helga van Leur & Govert Schilling

Govert Schilling & Helga van Leur

Dag & nacht

Dag & nacht

De hemel verklaard door Helga van Leur & Govert Schilling

Dag & nacht

 

Waarom is de lucht blauw en de zonsondergang rood? Hoe ontstaat de regenboog met al zijn kleuren? Kun je vanuit Nederland het poollicht zien? Welke wolken vertellen je dat je beter een paraplu mee kunt nemen?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 27,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Dag & nacht

Waarom is de lucht blauw en de zonsondergang rood? Hoe ontstaat de regenboog met al zijn kleuren? Kun je vanuit Nederland het poollicht zien? Welke wolken vertellen je dat je beter een paraplu mee kunt nemen? Waarom ziet de maan er elke dag anders uit? Hoe zie je het verschil tussen een ster en een planeet? En waar vind je de Poolster en hoe herken je een satelliet?
In dit boek beschrijven Helga van Leur en Govert Schilling alles wat er overdag en 's nachts aan de hemel te zien is. Van wolkentypen, optische verschijnselen en bliksem tot vallende sterren, planeetsamenstanden en zonsverduisteringen. In begrijpelijke taal en voorzien van prachtige foto's nemen ze je mee op een boeiende verkenningstocht, van 's morgens vroeg tot diep in de nacht.


ISBN
9789059565425
Pagina's
192
Verschenen
NUR
910
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers