Boekhandel Douwes Den Haag

Tijd voor de natuur

Sian Tucker

Tijd voor de natuur

Tijd voor de natuur

Tijd voor de natuur

 

Tijd voor de natuur is een inspirerende en praktische gids om met de natuur om te gaan, van sterren kijken tot in het donker wandelen met alleen het licht van de maan en de sterren om je te begeleiden.We weten allemaal dat buitenshuis zijn heel goed is voor onze gezondheid - zowel mentaal als fysiek - en deze gids zal je helpen de weldaad van de natuur te ervaren.


Nog te verschijnen

€ 22,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Tijd voor de natuur

Tijd voor de natuur is een inspirerende en praktische gids om met de natuur om te gaan, van sterren kijken tot in het donker wandelen met alleen het licht van de maan en de sterren om je te begeleiden.

We weten allemaal dat buitenshuis zijn heel goed is voor onze gezondheid - zowel mentaal als fysiek - en deze gids zal je helpen de weldaad van de natuur te ervaren. Leer eeuwenoude trucs zoals het aansteken van
vuur en ontdek avontuurlijke en spannende bezigheden, zoals abseilen van een klif. Daarnaast leert Tijd voor de natuur je niet alleen hoe je in de natuur kunt verblijven, maar ook hoe je ermee kunt creëren en verkennen.

Een fascinerend boek vol tips en inspiratie. Herontdek de eenvoud en opwinding van het buitenleven door je onder te dompelen in dit inspirerende handboek en leer het buitenleven te vieren.


ISBN
9789059569478
Pagina's
192
Verschijnt
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Natuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren