Boekhandel Douwes Den Haag

Wetenschap in de keuken

Michelle Dickinson

Wetenschap in de keuken

Wetenschap in de keuken

Wetenschap in de keuken

 

Doe de leukste, interessantste en spannendste natuurkundige, scheikundige en biologische ontdekkingen thuis! Dit geweldige en praktische boek toont aan dat wetenschappelijke experimenten net zo makkelijk zijn als bakken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 19,99

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Wetenschap in de keuken

Doe de leukste, interessantste en spannendste natuurkundige, scheikundige en biologische ontdekkingen thuis!

Dit geweldige en praktische boek toont aan dat wetenschappelijke experimenten net zo makkelijk zijn als bakken. Elk van de vijftig recepten in dit boek is een wetenschappelijk experiment dat je thuis kunt doen met gewone ingrediënten waarvan je de meeste vast al in de keuken hebt staan.
Het uitvoeren van de experimenten is net zo leuk als het resultaat! Stop na elke stap en kijk of er iets verandert voordat je verdergaat met de volgende stap. Soms veranderen de kleur, temperatuur, structuur of geur als je nieuwe ingrediënten toevoegt.
Met dingen als kleverig ijs, drijvende rozijnen, vuurvaste ballonnen, eenhoornnoedels, blaasraketten en smakelijk slijm maakt nanotechnoloog Michelle Dickinson duidelijk dat iedereen, zowel jong als oud, thuis in de keuken aan wetenschap kan doen!


ISBN
9789059569744
Pagina's
176
Verschenen
NUR
210
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Fontaine Uitgevers

Non-fictie kinderboeken (jonger dan 12 jaar)




ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren