Boekhandel Douwes Den Haag

Holocaust

Guido Knopp

Holocaust

Holocaust

Holocaust

 

Vijfenzestig jaar geleden kwam er een einde aan de Holocaust, de uitroeiing van de Europese Joden door de nazi's. Dit boek geeft een indrukwekkend beeld van een zesmiljoenvoudige moord.Dit boek is de weergave van het onderzoek voor een zesdelige documentaireserie, die wereldwijd is uitgezonden.


Niet leverbaar

€ 19,90

Niet leverbaar


Beschrijving Holocaust

Vijfenzestig jaar geleden kwam er een einde aan de Holocaust, de uitroeiing van de Europese Joden door de nazi's. Dit boek geeft een indrukwekkend beeld van een zesmiljoenvoudige moord.

Dit boek is de weergave van het onderzoek voor een zesdelige documentaireserie, die wereldwijd is uitgezonden. Twee jaar lang hebben de onderzoekers van teamleider Guido Knopp in meer dan vijftig archieven naar materiaal gezocht. Daarbij zijn nieuwe bronnen ontdekt en gaven nieuwe getuigenissen een andere kijk op gebeurtenissen. Er is gebruik gemaakt van gesprekken met vele Joodse ooggetuigen: overlevenden die aan het eind van hun leven voor het eerst de kracht vonden om getuigenis af te leggen. De serie en het boek stonden onder supervisie van de beroemde nazi-jager Simon Wiesenthal.


ISBN
9789059775299
Pagina's
304
Verschenen
NUR
689
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
VCL/West-Friesland