Boekhandel Douwes Den Haag

Jade

Persoonlijke vrijheid

een geschenk van God

Jutta Burggraf

Persoonlijke vrijheid

Jade

Persoonlijke vrijheid

een geschenk van God

Jade: Persoonlijke vrijheid

 

Ieder mens kan nieuwe gedachten aandragen en de wereld vele verrassingen bezorgen; hij kan met originele oplossingen komen en unieke handelingen verrichten. Hij is in staat om zijn eigen leven te leven en om een bron van inspiratie en steun te zijn voor anderen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 13,75

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Jade: Persoonlijke vrijheid

Ieder mens kan nieuwe gedachten aandragen en de wereld vele verrassingen bezorgen; hij kan met originele oplossingen komen en unieke handelingen verrichten. Hij is in staat om zijn eigen leven te leven en om een bron van inspiratie en steun te zijn voor anderen. Soms is het goed om de blik van een kind te herwinnen, om onze ogen te openen voor onze eigen nieuwheid en voor die van ieder ander. Zo kunnen we de uitdaging ontdekken die in iedere situatie verborgen ligt.
De wereld zal zijn wat wij ervan maken. Of tenminste: onze wereld is wat wij ervan maken. Ons leven is wat we van het leven maken. We zijn vrij, ondanks de ongunstige omstandigheden die ons kunnen omgeven en beïnvloeden. We hebben niet alleen het recht, maar ook de plicht om onze vrijheid uit te dragen, juist in deze wereld waarin we leven: een wereld die ons zo gemakkelijk inkapselt. Niemand moet in een 'robot' veranderen, in een mens zonder gelaat of originaliteit.
Niemand is bedoeld om een massamens te worden. Juist vandaag de dag is het noodzakelijker dan ooit dat we ons bewust zijn van de grote rijkdom van het menselijk leven en dat we wegen zoeken om meer mens te worden. Zo voorkomen we dat we in onhandelbare, verschrikte en in rouw gedompelde personen veranderen.


ISBN
9789062570799
Pagina's
184
Verschenen
Serie
Jade
NUR
707
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boog, Stichting de

Geloofsopbouw