Boekhandel Douwes Den Haag

Een ongewone samenwerking

David Bohm & Krishnamurti

David Edmund Moody

Een ongewone samenwerking

Een ongewone samenwerking

David Bohm & Krishnamurti

Een ongewone samenwerking

 

'Een ongewone samenwerking' is een voorbeeld van duidelijkheid en passie. Dit boek beschrijft een buitengewone samenwerking tussen J. Krishnamurti en David Bohm, die beiden geïnteresseerd waren in het onderzoeken van het menselijk bewustzijn en de psychologische oorzaken van de wereldwijde problemen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Een ongewone samenwerking

'Een ongewone samenwerking' is een voorbeeld van duidelijkheid en passie. Dit boek beschrijft een buitengewone samenwerking tussen J. Krishnamurti en David Bohm, die beiden geïnteresseerd waren in het onderzoeken van het menselijk bewustzijn en de psychologische oorzaken van de wereldwijde problemen. De auteur, David Moody, had het voorrecht beide mannen te kennen en nauw met hen om te gaan.
In een tijd waarin steeds vaker gedacht wordt dat wetenschap en spiritualiteit vijandig tegenover elkaar staan, is het verfrissend om mensen te vinden die bereid zijn de werkelijkheid te verkennen buiten de traditionele grenzen van wetenschap en religie. In deze tijd – geteisterd door een wereldwijde pandemie – blijkt des te meer de noodzaak om over de grenzen van eigen disciplines naar elkaar te luisteren en te zoeken naar gezamenlijke oplossingen voor een betere wereld.


ISBN
9789062711635
Pagina's
320
Verschenen
NUR
730
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Synthese

Filosofie