Boekhandel Douwes Den Haag

Insight guides

Californië Ned.ed.

Pieter Streutker & Monique van der Burg

Californië Ned.ed.

Insight guides

Californië Ned.ed.

Insight guides: Californië Ned.ed.

 

Californië herbergt de hoogste bomen ter wereld, het laagste gebied op het noordelijk halfrond, unieke natuurparken, schitterende kusten en stranden en de populairste pretparken. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met de 'Golden State'.


Leverbaar

€ 26,63

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen


Beschrijving Insight guides: Californië Ned.ed.

Californië herbergt de hoogste bomen ter wereld, het laagste gebied op het noordelijk halfrond, unieke natuurparken, schitterende kusten en stranden en de populairste pretparken. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met de 'Golden State'. In het eerste gedeelte leest u alles over de
geschiedenis, cultuur en de bevolking, waaronder de indianen. Daarna gaat de reis naar fascinerende steden als San Francisco, Los Angelos en San Diego. Vervolgens via de prachtige nationale parken naar de beroemde wijngaarden in het noorden en van Disneyland naar de magnifieke Grand Canyon in buurstaat Arizona. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over onder andere 'Silicon Valley', 'kabeltrams in San Francisco' en de 'Missieposten van Californië'. De gedetailleerde kaarten en schitterende kleurenfoto's maken deze gids compleet.
In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Californië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.


ISBN
9789066554436
Pagina's
400
Verschenen
Serie
Insight guides
NUR
513
Druk
8
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Insight Guides