Boekhandel Douwes Den Haag

Insight guides

Insight Guide Japan (Ned.ed.)

Marijke Sarneel & Sunniva Schouten & Hans Wismeijer

Insight Guide Japan (Ned.ed.)

Insight guides

Insight Guide Japan (Ned.ed.)

Insight guides: Insight Guide Japan (Ned.ed.)

 

Japan heeft het allemaal. Van bamboebossen tot besneeuwde bergen en van koraalriffen tot megalomane stadsarchitectuur. Magnifieke boeddhistische tempels, shinto-heiligdommen en zentuinen: de immense culturele en geografische diversiteit is overweldigend.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit wonderbaarlijke land.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 28,90

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Insight guides: Insight Guide Japan (Ned.ed.)

Japan heeft het allemaal. Van bamboebossen tot besneeuwde bergen en van koraalriffen tot megalomane stadsarchitectuur. Magnifieke boeddhistische tempels, shinto-heiligdommen en zentuinen: de immense culturele en geografische diversiteit is overweldigend.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit wonderbaarlijke land. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, cultuur, de bevolking, kunst, godsdienst en de Japanse keuken. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van Tokio - stad vol tegenstellingen - naar het koude, noordelijke Hokkaido en van de Kansai-regio met steden als Osaka en Kyoto naar de beroemde heiligdommen in het zuiden; het komt allemaal aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over onder andere 'De keizerlijke familie', 'Japanse tuinarchitectuur', 'Sumoworstelaars' en 'Japanse kimono's'. De gedetailleerde kaarten en honderden prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, uit eten, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Japan is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.


ISBN
9789066554610
Pagina's
424
Verschenen
Serie
Insight guides
NUR
517
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Cambium, Uitgeverij