Boekhandel Douwes Den Haag

Insight guides

Insight Guide Laos & Cambodja Ned.ed.

Marijke Sarneel & Monique van der Burg & Hans Wismeijer

Insight Guide Laos & Cambodja Ned.ed.

Insight guides

Insight Guide Laos & Cambodja Ned.ed.

Insight guides: Insight Guide Laos & Cambodja Ned.ed.

 

Laos & Cambodja Beide landen hebben de moderne ontdekkingsreiziger veel te bieden, waaronder een verbluffend mooie natuur, een rijke cultuur en een vriendelijke en gastvrije bevolking, die sterk afhankelijkheid is van de machtige rivier de Mekong.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,90

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Insight guides: Insight Guide Laos & Cambodja Ned.ed.

Laos & Cambodja
Beide landen hebben de moderne ontdekkingsreiziger veel te bieden, waaronder een verbluffend mooie natuur, een rijke cultuur en een vriendelijke en gastvrije bevolking, die sterk afhankelijkheid is van de machtige rivier de Mekong. Beide landen delen ook hun Frans-koloniaal verleden.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en
veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken
met deze fascinerende landen. In het eerste gedeelte leest u alles over de geschiedenis, cultuur, kunst, de bevolking en de keuken van Laos en Cambodja.
Vervolgens op reis. Eerst door Laos, waar spectaculaire rivieren worden omzoomd door imposante bergketens. Geniet van de architectuur in Luang Prabang en reis verder naar de tempels uit de Angkor-periode.
De reis door Cambodja loopt van de hoofdstad Phnom Penh naar het grote meer Tonlé Sap en van eeuwenoude tempels naar de tropische stranden. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themastukken over onder andere 'Frans erfgoed', 'Geheimzinnige kruiken', 'De geheime oorlog' en 'Pol Pot'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, uit eten, toeristische tips, gezondheid, klimaat, veiligheid, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Laos & Cambodja is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.


ISBN
9789066554658
Pagina's
380
Verschenen
Serie
Insight guides
NUR
517
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Cambium