Boekhandel Douwes Den Haag

Post Normaal

Bernard Jolink

Post Normaal

Post Normaal

Post Normaal

 

Verhalen, dagboeknotities, tekeningen, schetsen en losse herinneringen. De nieuwe Bennie Jolink komt in de vorm van een bijzonder 96 pagina’s tellend boek. Beeldende kunst, literatuur en muziek ineen dus.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 39,95

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Post Normaal

Verhalen, dagboeknotities, tekeningen, schetsen en losse herinneringen. De nieuwe Bennie Jolink komt in de vorm van een bijzonder 96 pagina’s tellend boek. Beeldende kunst, literatuur en muziek ineen dus. “Deze 3 kunstvormen combineren is en was een idee dat ik al had in 1968 en heb ik nu eindelijk gerealiseerd,” zegt de voorman van Normaal er zelf over.
“Toen ik mij na een absoluut dieptepunt qua gezondheid met veel moeite opgewerkt had naar een telkens iets betere conditie, begon ik er zowaar weer zin in te krijgen. Niet zozeer in optreden, maar in creatieve uitingen,” aldus Jolink, die momenteel extra in de belangstelling staat omdat hij binnenkort als enige levende Nederlandse kunstenaar met een werk in het Rijksmuseum komt te hangen.

De cd in het boek is Jolink’s derde solo-album. De verhalen gaan voornamelijk over zijn periode na het afscheidsconcert van Normaal, dat in 2015 paatsvond. Ook bevat het boek de 12 songteksten van het album, vergezeld van een uitgebreide uitleg over ieder nummer.


ISBN
9789070024963
Pagina's
96
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Universal Books

Muziek
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren