Boekhandel Douwes Den Haag

Streekpaden

Streekpad 17 Brabantse wal - wandelen langs de steilranden

wandelen door Steilranden

Kees Volkers

Streekpad 17 Brabantse wal - wandelen langs de steilranden

Streekpaden

Streekpad 17 Brabantse wal - wandelen langs de steilranden

wandelen door Steilranden

Streekpaden: Streekpad 17 Brabantse wal - wandelen langs de steilranden

 

De Brabantse Wal is een rondwandeling die u langs een bijzonder stukje Nederland leidt. Onverwachte hoogteverschillen en mooie panorama's geven deze wandeling een extra dimensie. Vanuit Bergen op Zoom slingert de route langs de Brabantse Wal, een steile rand of 'zoom' die de overgang markeert van de Zeeuwse kleipolders naar het Brabantse Zand.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 17,45

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Streekpaden: Streekpad 17 Brabantse wal - wandelen langs de steilranden

De Brabantse Wal is een rondwandeling die u langs een bijzonder stukje Nederland leidt. Onverwachte hoogteverschillen en mooie panorama's geven deze wandeling een extra dimensie. Vanuit Bergen op Zoom slingert de route langs de Brabantse Wal, een steile rand of 'zoom' die de overgang markeert van de Zeeuwse kleipolders naar het Brabantse Zand. ,
,
U komt door het oude vestingstadje Steenbergen, langs gezellige Brabantse dorpen en fraaie boerderijen en volgt de grens met België. Via het grensplaatsje Putte en de uitgestrekte bossen rondom Woensdrecht eindigt de route terug in Bergen op Zoom. Hier kunt u eenvoudig overstappen op maar liefst vijf andere LAW's.


ISBN
9789071068003
Pagina's
104
Verschenen
Serie
Streekpaden
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wandelnet

Wandelgidsen