Boekhandel Douwes Den Haag

Lange-Afstand-Wandelpad

LAW gids 1-3 Floris V-Pad

Nederlandse deel Amsterdam-Parijs

Bosma Grafiek & Stichting Wandelplatform-LAW & J. Naber & A. Snelderwaard & Kadaster Geo-informatie & Routewerk & E. Boeve

LAW gids 1-3 Floris V-Pad

Lange-Afstand-Wandelpad

LAW gids 1-3 Floris V-Pad

Nederlandse deel Amsterdam-Parijs

Lange-Afstand-Wandelpad: LAW gids 1-3 Floris V-Pad

 

Nederland is bij buitenlanders vooral bekend om zijn groene weiden met zwartbonte koeien, zijn hoge dijken om het lage land, zijn poldervaarten en natuurlijk zijn molens. Wandelen door het Groene Hart van Holland is een aangename bevestiging van dit beeld.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 17,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Lange-Afstand-Wandelpad: LAW gids 1-3 Floris V-Pad

Nederland is bij buitenlanders vooral bekend om zijn groene weiden met zwartbonte koeien, zijn hoge dijken om het lage land, zijn poldervaarten en natuurlijk zijn molens. Wandelen door het Groene Hart van Holland is een aangename bevestiging van dit beeld. Het Floris V-pad leidt dwars door een oer-Hollands landschap. Deze zesde, gewijzigde druk begint in Amsterdam, bij de Dam. En dat is nieuw. Het Floris-V pad is met deze herziene druk het eerste deel van de internationale route die van Amsterdam naar Parijs voert. Want in Bergen op Zoom, waar het Floris V-pad eindigt, kunt u verder wandelen over de GR12 naar Parijs.


ISBN
9789071068775
Pagina's
140
Verschenen
Serie
Lange-Afstand-Wandelpad
NUR
502
Druk
6
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Wandelnet

Wandelgidsen