Boekhandel Douwes Den Haag

De nog meer ergste dieptepunten

nieuwste filantropiecolumns 2013-2015

Han A Schuringa jr.

De nog meer ergste dieptepunten

De nog meer ergste dieptepunten

nieuwste filantropiecolumns 2013-2015

De nog meer ergste dieptepunten

 

Vanaf begin 2006 schreef ir. Han A. Schuringa jr. wekelijks columns voor Filantropie Magazine, Filanthropium Journaal en haar tegenwoordige opvolger De Dikke Blauwe Journaal, het opinieblad voor bestuurders in de filantropiesector.Schuringa zorgt door zijn militante benadering voor een schisma bij de lezers en abonnees: het is dolle haat of onbegrensde liefde.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 10,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De nog meer ergste dieptepunten

Vanaf begin 2006 schreef ir. Han A. Schuringa jr. wekelijks columns voor Filantropie Magazine, Filanthropium Journaal en haar tegenwoordige opvolger De Dikke Blauwe Journaal, het opinieblad voor bestuurders in de filantropiesector.

Schuringa zorgt door zijn militante benadering voor een schisma bij de lezers en abonnees: het is dolle haat of onbegrensde liefde. De afwezigheid van elk respect voor de bewoners van 'Het Land van Goed Doen', het gebruik van zedenschendende taal, alsmede de tomeloze drift tot beledigen, maken van Han Schuringa de meest omstreden filantropie-columnist van Nederland.

Eerder verscheen in boekvorm reeds Schuringa's 'De 75 ergste dieptepunten. Columns 2006-2012'; de onderhavige bloemlezing bevat zijn meest recente columns vanaf 2013 tot aan eind 2015. Ook daarin observeert de gepensioneerde oud-PTT'er weer pijnlijk precies de discrepantie tussen filantropische droom en daad, met een intense afkeer van gladde mooidoenerij voor eigen gewin.


ISBN
9789075458794
Verschenen
NUR
325
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Lenthe Publishers

Gebundelde literaire columns
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren