Boekhandel Douwes Den Haag

Liedjes van Weleer

Marcel Visser

Liedjes van Weleer

Liedjes van Weleer

Liedjes van Weleer

 

"Liedjes van weleer" met bijbehorende cd neemt u mee terug naar de tijd van toen met maar liefst 24 klassiekers. Nederlandstalig werk van onder anderen Wim Sonneveld, Willy Alberti en Johnny Jordaan en voor extra variatie zorgen enkele liedjes in het Duits en Engels, plus volksliedjes in het Zuid-Afrikaans en uit het voormalig Nederlands-Indië.


Niet leverbaar

€ 19,95

Niet leverbaar


Beschrijving Liedjes van Weleer

"Liedjes van weleer" met bijbehorende cd neemt u mee terug naar de tijd van toen met maar liefst 24 klassiekers. Nederlandstalig werk van onder anderen Wim Sonneveld, Willy Alberti en Johnny Jordaan en voor extra variatie zorgen enkele liedjes in het Duits en Engels, plus volksliedjes in het Zuid-Afrikaans en uit het voormalig Nederlands-Indië. In het boek zijn de liedteksten duidelijk terug te lezen op de rijk geïllustreerde pagina's die nostalgische sfeer ademen. Daarnaast worden zeven grote artiesten van die tijd extra uitgelicht op aparte profielpagina's.
"Liedjes van weleer" haalt de nostalgische sfeer van toen terug naar nu. Het ideale cadeau voor vader, moeder, opa of oma, maar ook voor hen die de klassiekers van weleer weten te waarderen. Meezingen gegarandeerd!


ISBN
9789077462836
Pagina's
64
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
BBNC Uitgevers

Muziek