de beste eetadressen in het Gooi en de Vechtstreek met recepten van de chef-koks
de beste eetadressen in het Gooi en de Vechtstreek met recepten van de chef-koks
'Over de tong in 't Gooi' is de eerste bundeling van restaurantrecensies die onder de naam Over de Tong wekelijks in het weekendmagazine Vrij van De Gooi- en Eemlander verschijnen. De rubriek wordt bij toerbeurt verzorgd door 4 verslaggevers: Eddie de Paepe, Simone Stevens, Jan van Stipriaan Luïscius en Marit Versteeg.
Niet leverbaar
'Over de tong in 't Gooi' is de eerste bundeling van restaurantrecensies die onder de naam Over de Tong wekelijks in het weekendmagazine Vrij van De Gooi- en Eemlander verschijnen. De rubriek wordt bij toerbeurt verzorgd door 4 verslaggevers: Eddie de Paepe, Simone Stevens, Jan van Stipriaan Luïscius en Marit Versteeg.
Voor deze gids zijn een kleine dertig afleveringen van de populaire eetrubriek geselecteerd. Met restaurants uit de hele regio, van eenvoudige eetcafés tot luxe restaurants, en alles wat daar tussen zit.
De recensies in dit boekje gaan gepaard met door de chef-koks zelf aangedragen recepten. Dus of u nou buiten de deur een hapje wilt gaan eten, of uw gasten thuis iets lekkers wilt voorschotelen: deze gids komt altijd van pas.
Lees smakelijk!