Boekhandel Douwes Den Haag

Snoecks 2021

Nederlandse exclusieve editie

Many Thanks

Snoecks 2021

Snoecks 2021

Nederlandse exclusieve editie

Snoecks 2021

 

Een bijzondere Snoecks voor bijzondere tijden, minder mocht je van de Snoeck 2021 niet verwachten. Van stijlvolle reportagefoto’s van een vampierenfeest in New York (Devin Yalkin) tot de uitbundige en schaduwrijke portretten van Floria Sigismondi.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,99

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Snoecks 2021

Een bijzondere Snoecks voor bijzondere tijden, minder mocht je van de Snoeck 2021 niet verwachten. Van stijlvolle reportagefoto’s van een vampierenfeest in New York (Devin Yalkin) tot de uitbundige en schaduwrijke portretten van Floria Sigismondi. Over de verrassende en ontwapenende blik van Alastair Philip Wiper op industriële productie wereldwijd, de krachtige statements van Elina Brotherus, en de kleurrijke en luide stem van mixed media artiest Federico Solmi.

De coverfoto van deze Arty Edition is van Tamny Chatmon. Zijn werk is sterk geïnspireerd door de Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt. Het glinsterende gouden meisjesportret komt uit een serie van 24 kinderfoto’s die - in de ogen van de fotograaf - Zwarte Schoonheid (uiterlijk, traditie, cultuur) bevestigen en bevrijden van negatieve stereotypen.

Met een keur aan internationaal geprezen fotografen staat Snoecks opnieuw garant voor een diverse en verrassende blik op de hedendaagse fotografie.

Snoecks 2021 is de 97ste editie van het jaarboek Snoecks.


ISBN
9789077885567
Pagina's
576
Verschenen
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Scriptum Books

Kunst en Cultuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren