Boekhandel Douwes Den Haag

Vinculum

over integriteit, leiderschap en management

Harry Rump

Vinculum

Vinculum

over integriteit, leiderschap en management

Vinculum

 

Door een cultuur die eenzijdig gericht is geweest op cognitie en externe veranderingen, zijn we steeds verder van onszelf verwijderd geraakt, wat geleid heeft tot de huidige crisis. Organisaties bestaan uit mensen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Vinculum

Door een cultuur die eenzijdig gericht is geweest op cognitie en externe veranderingen, zijn we steeds verder van onszelf verwijderd geraakt, wat geleid heeft tot de huidige crisis.

Organisaties bestaan uit mensen. Mensen zijn geen mechanische onderdelen van een organisatie, maar zijn de levende kernen die een organisatie vorm geven. Om toegang te krijgen tot de wezenlijke kwaliteiten en talenten, is het belangrijk dat mensen zicht krijgen op hun onbewuste drijfveren en de verbinding maken tussen bewuste en onbewuste lagen van de psyche.

In dit boek personifieert Rump de energetische krachten van de bewuste en onbewuste lagen van de psyche, die met elkaar een dialoog aangaan om de huidige maatschappelijke situatie te analyseren en te bespreken wat er nodig is om te komen tot duurzame verandering.

Harry A.J. Rump deed jarenlang onderzoek naar de dynamiek van de menselijke geest, die hij uitgezet heeft in een model. Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring in de analytische therapie richt hij zich vooral op het raakvlak tussen management en psychoanalyse.


ISBN
9789078044055
Pagina's
130
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Jungiaans instituut

Management en Economie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren