Boekhandel Douwes Den Haag

De Laatste Les

Horst Eckert

De Laatste Les

De Laatste Les

De Laatste Les

 

Drie inspecteurs die allen hun eigen doel najagen en daarbij elkaar voortdurend in de haren vliegen. Drie sterke karakters verwikkeld in een intrige waarbij ze gedwongen zijn samen te werken.Het recente verleden van inspecteur Nowak vertoont een smet en hij staat onder zware druk.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,50


Beschrijving De Laatste Les

Drie inspecteurs die allen hun eigen doel najagen en daarbij elkaar voortdurend in de haren vliegen. Drie sterke karakters verwikkeld in een intrige waarbij ze gedwongen zijn samen te werken.

Het recente verleden van inspecteur Nowak vertoont een smet en hij staat onder zware druk. Zijn collega van de afdeling Moordzaken, Ben Engel, heeft een nieuwe zaak onderhanden en hij wil bij de komende bevorderingsronde niet worden overgeslagen. 'Benjamin' Karl Thann heeft een takenpakket waarmee hij zich binnen het politiecorps allesbehalve populair maakt.

Terwijl in Noordrijn-Westfalen verkiezingen op komst zijn, loopt er in Düsseldorf een moordende psychopaat rond en dreigt er in de onderwereld oorlog uit te breken. In Eckerts pakkende roman is een hele stad in rep en roer.ISBN
9789078124337
Pagina's
362
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
PixelPerfect Publications

Literaire thriller