Boekhandel Douwes Den Haag

Timo

5 Kabouterkabaal!

Alex Turk

5 Kabouterkabaal!

Timo

5 Kabouterkabaal!

Timo: 5 Kabouterkabaal!

 

Begin oktober verschijnt het nieuwe album van Timo bij de Nederlandse stripboekuitgeverij Syndikaat. De stripserie Timo staat al meer dan 10 jaar in Kidsweek, de weekkrant voor kinderen en de afgelopen jaren prijkt Timo zelfs als blikvanger op de achterkant.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 8,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Timo: 5 Kabouterkabaal!

Begin oktober verschijnt het nieuwe album van Timo bij de Nederlandse stripboekuitgeverij Syndikaat. De stripserie Timo staat al meer dan 10 jaar in Kidsweek, de weekkrant voor kinderen en de afgelopen jaren prijkt Timo zelfs als blikvanger op de achterkant. De strip is dan ook erg populair bij de jonge lezers van deze krant en vaak ook bij hun ouders.
De titel van het nieuwe deel is "Kabouterkabaal!" en wordt wederom getekend door Alex Turk.
In Kabouterkabaal! speelt stripkonijn Timo de hoofdrol en beleeft samen met zijn dieren- en kaboutervrienden uiterst grappige avonturen in het bos. Otto wil 30 kilo afvallen, Kabouter Wijsneus is gek op muziek (helaas) en heeft voor 3455 euro aan boetes nog niet betaald. Kortom, weer lekker lachen met Timo en zijn vrienden!


ISBN
9789078403555
Pagina's
48
Verschenen
Serie
Timo
NUR
360
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Syndikaat, Uitgeverij Het

Strips