Boekhandel Douwes Den Haag

Forever Young

De kunst van jong blijven op iedere leeftijd!

Marjo Horn

Forever Young

Forever Young

De kunst van jong blijven op iedere leeftijd!

Forever Young

 

Forever Young! De kunst van jong blijven op iedere leeftijd. Dit boekje is voor alle mensen die tot op latere leeftijd innerlijk en uiterlijk 'jong' willen blijven.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 14,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Forever Young

Forever Young – De kunst van jong blijven op iedere leeftijd legt uit hoe we optimaal in conditie kunnen blijven. Onze kalenderleeftijd speelt hierbij geen rol. Waar het werkelijk om gaat is de biologische leeftijd laag te houden. Geïnspireerd door het citaat van Maria Montessori: Leer mij om het zelf te doen, geeft Marjo Horn haar visie en inzichten om zowel lichamelijk als geestelijk in balans te blijven.

Met dit boek wil de schrijfster anderen op een vrij persoonlijke manier inspireren om net als zij op elke leeftijd volop te kunnen genieten. Ze geeft aan hoe de teugels in eigen handen te nemen om ultiem levensgeluk te creëren voor onszelf en de mensen om ons heen.

‘We zijn hier niet voor niets. Ons leven heeft een doel! Op een mooie en prettige manier willen we ons levensdoel bereiken. Door aardig te zijn voor ons lichaam en onze geest, komen we in contact met onze ziel. Dat is één van de geheimen om zo lang mogelijk fit te blijven.’

Marjo Horn (1946) is anti-aging specialist. Vanaf haar 60e schrijft ze boeken. De bestseller Verjong je huid in 21 dagen was haar eerste boek, waarmee ze in 2006 één van de eerste influencers werd.


ISBN
9789078923183
Pagina's
192
Verschenen
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Allwell Publishing