Boekhandel Douwes Den Haag

Nachtprogramma

Kathrin Röggla

Nachtprogramma

Nachtprogramma

Nachtprogramma

 

In Nachtprogramma licht de Oostenrijkse Kathrin Röggla de werkelijkheid uit haar hengsels. De ingenieus in elkaar hakende verhalen tonen onze op groei en efficiëntie gerichte wereld, voortdurend zwenkend tussen het banale en het surreële, tussen de herhaling en het totaal onverwachte.


Nog te verschijnen

€ 24,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Nachtprogramma

In Nachtprogramma licht de Oostenrijkse Kathrin Röggla de werkelijkheid uit haar hengsels. De ingenieus in elkaar hakende verhalen tonen onze op groei en efficiëntie gerichte wereld, voortdurend zwenkend tussen het banale en het surreële, tussen de herhaling en het totaal onverwachte. Röggla’s universum wordt beheersd door desoriëntatie en miscommunicatie.


Kathrin Röggla is een van de belangrijkste stemmen in de hedendaagse Duitstalige literatuur. In haar romans, theaterteksten, hoorspelen en essays werpt ze een allesverzengend licht op onze door crisis geplaagde samenleving. Haar veelzijdig oeuvre werd al meermaals bekroond, o.a. met de Alexander-Sacher-Masoch-Preis, de Italo-Svevo-Preis en de Oostenrijkse Literatuurprijs 2020.

Vertaald uit het Duits door Hilde Keteleer, Jan Ceuppens en Iannis Goerlandt


ISBN
9789079202768
Pagina's
320
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Het Balanseer

Vertaalde literaire roman, novelle