Boekhandel Douwes Den Haag

Pelgrim

Een voettocht naar Santiago de Compostella

Hans Peter Roel

Pelgrim

Pelgrim

Een voettocht naar Santiago de Compostella

Pelgrim

 

Pelgrim Een voettocht naar Santiago de Compostela Dit boek is geschreven voor een ieder die een lange voettocht overweegt en voor iedereen die niet in staat is om zelf een dergelijke pelgrimstocht te maken.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 21,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Pelgrim

Pelgrim
Een voettocht naar Santiago de Compostela

Dit boek is geschreven voor een ieder die een lange voettocht overweegt en voor iedereen die niet in staat is om zelf een dergelijke pelgrimstocht te maken.

'Pelgrim' is niet zomaar een reisverslag over de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Het is een reflectie van de bijzondere voetreis die raakt aan de magie van het leven. Gaandeweg de tocht ontdekte ik waar het leven echt om draait.

De Camino is de plaats waar de aarde en hemel elkaar raken. Leer ook de geheimen van het leven kennen , die mij in de ruim 900 kilometer durende tocht zijn geopenbaard. Aan elke camino-ganger die ik op mijn voetreis tegenkwam, vroeg ik zijn of haar belangrijkste levensles. Al die waardevolle levenslessen en inzichten zijn gebundeld in dit boek.

We zijn scheppers van onze werkelijkheid en magiƫrs van het leven. Dat is wat ik in Spanje leerde en Sindsdien heb toegepast in mijn leven.

Hans Peter Roel


ISBN
9789079677986
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
N.E.X.T. Company Publishers B.V.