Boekhandel Douwes Den Haag

Engelen Romantiek

laat de engelen je liefdesleven helen

Doreen Virtue

Engelen Romantiek

Engelen Romantiek

laat de engelen je liefdesleven helen

Engelen Romantiek

 

Leer je Engelen van Romantiek kennen, een deel van het Engelenrijk dat zich specialiseert in jou te helpen een gezonder en romantischer liefdesleven te manifesteren. Doreen leert je hoe je de Engelen van Romantiek aanroept om zo hun adviezen te ontvangen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 18,50


Beschrijving Engelen Romantiek

Leer je Engelen van Romantiek kennen, een deel van het Engelenrijk dat zich specialiseert in jou te helpen een gezonder en romantischer liefdesleven te manifesteren.


Doreen leert je hoe je de Engelen van Romantiek aanroept om zo hun adviezen te ontvangen. Ze geeft ook specifieke voorbeelden over hoe het Engelenrijk als een cupido kan ingrijpen in je liefdesleven.


Begeleid door Steven Halpern's mooie etherische muziek neemt Doreen je mee in een ontspannende visualisatie die de Engelen toestaat de blokkades die je liefdesleven beïnvloeden weg te halen.


De Engelen van Romantiek weten dat wanneer je een bevredigend liefdesleven hebt, je grote vreugde in de wereld brengt. Als zodanig zijn ze diepgaand geïnteresseerd in jou te helpen je romantische dromen te realiseren.


Of je nu alleen bent en op zoek naar je zielemaat, of je wilt vernieuwde passie in een al bestaande relatie.... De Engelen van Romantiek kunnen je helpen!


ISBN
9789079995066
Verschenen
NUR
40
Uitvoering
CD-Audio
Taal
Nederlands
Uitgever
Angelo Spiritueel groeien