Boekhandel Douwes Den Haag

bezoek de tempel, de priesteressen en Engelen

Engelen in Atlantis 1

1

Doreen Virtue

Engelen in Atlantis 1

bezoek de tempel, de priesteressen en Engelen

Engelen in Atlantis 1

1

bezoek de tempel, de priesteressen en Engelen: Engelen in Atlantis 1

 

Voor haar boek Angel Medicine heeft Doreen tijdens workshops visualisaties te doen met haar studenten en dit had grote gevolgen voor de persoonlijke groei van iedereen die ze gedaan had. De eerst visualisatie is uiteindelijk de cd Engelen in Atlantis 1 geworden.Deze CD bevat een prachtige meditatie waarin Doreen je meevoert naar het oude Atlantis war je opgewacht wordt door Atlantische priesteressen en de Aartsengelen.


Niet leverbaar

€ 18,50

Niet leverbaar


Beschrijving bezoek de tempel, de priesteressen en Engelen: Engelen in Atlantis 1

Voor haar boek Angel Medicine heeft Doreen tijdens workshops visualisaties te doen met haar studenten en dit had grote gevolgen voor de persoonlijke groei van iedereen die ze gedaan had. De eerst visualisatie is uiteindelijk de cd Engelen in Atlantis 1 geworden.

Deze CD bevat een prachtige meditatie waarin Doreen je meevoert naar het oude Atlantis war je opgewacht wordt door Atlantische priesteressen en de Aartsengelen. Samen geven ze jou een healing in hun tempel met gekleurd licht en kristallen.

Deze bijzondere CD zal je zeker regelmatig willen gebruiken. De mensen die deze visualisatie deden, hebben allemaal bijzondere ervaringen gehad.

Nederlands in gesproken door Annelies Hoornik


ISBN
9789079995073
Verschenen
Serie
bezoek de tempel, de priesteressen en Engelen
NUR
40
Druk
1
Uitvoering
CD-Audio
Taal
Nederlands
Uitgever
Angelo