Boekhandel Douwes Den Haag

Mooi Gebouwd

monumenten van Oegstgeest

R. van Norel & Marina Laméris

Mooi Gebouwd

Mooi Gebouwd

monumenten van Oegstgeest

Mooi Gebouwd

 

MOOI GEBOUWD. MONUMENTEN VAN OEGSTGEEST beschrijft de rijke historie van bijna 100 monumenten en drie karakteristieke gebieden van Oegstgeest: de Kerkbuurt, de Oranjewijk en het Wilhelminapark en Geesten.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 15,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Mooi Gebouwd

MOOI GEBOUWD. MONUMENTEN VAN OEGSTGEEST beschrijft de rijke historie van bijna 100 monumenten en drie karakteristieke gebieden van Oegstgeest: de Kerkbuurt, de Oranjewijk en het Wilhelminapark en Geesten. Kastelen, kerken, boerderijen en villaparken vertellen samen met de parkbossen van de voormalige buitenplaatsen over de geschiedenis van Oegstgeest.
In 216 pagina's met honderden historische foto's, bouwtekeningen en recent beeldmateriaal schetst het boek een beeld van de eeuwenoude bouwhistorie van Oegstgeest. Luchtfoto's, details en interieurfoto's geven inzicht in de ontstaansgeschiedenis, bouwstijlen en -methoden. Het boek beeldt interieurs af die niet eerder gepubliceerd zijn. Het is interessant voor iedereen die belangstelling heeft voor de historie van gebouwen en voor zijn eigen woon- of werkomgeving.

Dhr. H. Visser, voorzitter van de Vereniging Oud Oegstgeest over 'Mooi Gebouwd': "Prachtige uitgave, heel compleet, aantrekkelijk om te lezen èn om te zien."
Antoon Koch in de Oegstgeester Courant: "Succesvol lees- en kijkboek. Prima gids."


ISBN
9789080694231
Pagina's
216
Verschenen
NUR
648
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
TasT

Bouwkunst, architectuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren