Boekhandel Douwes Den Haag

In de voetsporen van de heldin

ontdek stap voor stap het verhaal van je eigen leven

Edith de Wit

In de voetsporen van de heldin

In de voetsporen van de heldin

ontdek stap voor stap het verhaal van je eigen leven

In de voetsporen van de heldin

 

Ontdek stap voor stap het verhaal van je eigen levenStel je voor: er wordt een doos bij je afgeleverd. In de doos vind je een paar magische schoenen. Deze schoenen kunnen je overal naartoe brengen, je weet alleen niet waarheen.Niet leverbaar

€ 15,00

Niet leverbaar


Beschrijving In de voetsporen van de heldin

Ontdek stap voor stap het verhaal van je eigen leven

Stel je voor: er wordt een doos bij je afgeleverd. In de doos vind je een paar magische schoenen. Deze schoenen kunnen je overal naartoe brengen, je weet alleen niet waarheen. Wat zou jij doen? Trek je ze aan? Zet je ze achterin je kast? Of breng je ze meteen naar de kringloop?

Dit boek geeft je de mogelijkheid om vanuit je luie stoel de voetsporen van de heldin te volgen en tegelijkertijd de patronen in je eigen leven te vinden (en te veranderen als je dat wilt). Het is een reis door de rijke en betekenisvolle wereld van verhalen, waarbij je zult ontdekken dat het verhaal van de heldin ook over jou gaat. Stap voor stap doe je inzichten op die je helpen op je levenspad.

Edith de Wit dook in de schatkist van verhalen waarin vrouwen de hoofdrol spelen en ontdekte de twaalf episodes die iedere heldin, in fictie én in het echte leven, moet beleven om haar schat te vinden en thuis te komen. Naast de vele inspirerende voorbeelden uit literatuur en films, bevat dit boek ook waargebeurde verhalen van echte heldinnen en inzichtvragen om je eigen verhaal op het spoor te komen. Als je je eigen verhaal kent, sta je steviger in je schoenen en kun je met meer vertrouwen nieuwe wegen bewandelen.

Je verhaal wacht op je! Dus open de doos, klik met je hakken en ga op avontuur!


ISBN
9789080964990
Pagina's
160
Verschenen
NUR
610
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
S2 Uitgevers