Boekhandel Douwes Den Haag

Amsterdam - Parijs-GR12 deel Vlaanderen & Brussel

Amsterdam - Parijs-GR12 deel Vlaanderen & Brussel

Amsterdam - Parijs-GR12 deel Vlaanderen & Brussel

Amsterdam - Parijs-GR12 deel Vlaanderen & Brussel

 

GR 12 verbindt over een afstand van ongeveer 1 000 km Amsterdam via Brussel met Parijs: drie Europese hoofdsteden op één wandelpad. Het Vlaamse deel (263 km) van Bergen op Zoom tot Braine-le-Château is een verrassend afwisselend en groen wandelpad waarin niet alleen Brussel en Antwerpen, maar ook steden als Lier en Mechelen een plaats krijgen., , Deze wandelgids beschrijft het deel van de internationale wandelroute GR 12 Amsterdam - Parijs tussen , de laatste Nederlandse stad, Bergen op Zoom, en het eerste Waalse dorp Braine-le-Château.De route is in twee richtingen beschreven.


Leverbaar

€ 22,57

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen


Beschrijving Amsterdam - Parijs-GR12 deel Vlaanderen & Brussel

GR 12 verbindt over een afstand van ongeveer 1 000 km Amsterdam via Brussel met Parijs: drie Europese hoofdsteden op één wandelpad. Het Vlaamse deel (263 km) van Bergen op Zoom tot Braine-le-Château is een verrassend afwisselend en groen wandelpad waarin niet alleen Brussel en Antwerpen, maar ook steden als Lier en Mechelen een plaats krijgen.,
,
Deze wandelgids beschrijft het deel van de internationale wandelroute GR 12 Amsterdam - Parijs tussen ,
de laatste Nederlandse stad, Bergen op Zoom, en het eerste Waalse dorp Braine-le-Château.De route is in twee richtingen beschreven. De tekst van de routebeschrijving wordt aangevuld met korte achtergrondinformatie over bezienswaardigheden, natuur en landschap.GR 12 is ingedeeld in 5 deeltrajecten. Van elk traject is een overzichtskaart gemaakt, die je terugvindt aan het begin van elk deel. Tijdens je tocht kun je gebruik maken van de detailkaarten die je telkens op de linker pagina vindt, naast de betreffende routebeschrijving. Voor de kaartuitsneden is gebruik gemaakt van topografische kaarten van het NGI en van Openstreetmap. We hanteren daarbij een schaal van ongeveer 1: 25.000 (1cm = 250 m). De kaarten van de stedelijke centra hebben een schaal tussen 1: 10.000 en 1: 15.000. Op elke kaart staat de schaal aangeduid met een schaallijn. Op de kaarten zijn tevens referentiepunten, stations, belangrijke bus- en tramhaltes, horeca, winkels en bezienswaardigheden aangeduid.


ISBN
9789081396493
Pagina's
192
Verschenen
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Grote Routepaden