Boekhandel Douwes Den Haag

Docentenpresentatie VB I & A

behorende bij de Studiewijzer VB I & A

Henk Plaatje

Docentenpresentatie VB I & A

Docentenpresentatie VB I & A

behorende bij de Studiewijzer VB I & A

Docentenpresentatie VB I & A

 

De docentenpresentatie is volledig opgebouwd in Flash met veel animaties en extra beelden om te gebruiken bij de cursussen VB I en VB A. Ze is ook prima bruikbaar bij zelfstudie.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 25,00


Beschrijving Docentenpresentatie VB I & A

Docentenpresentatie behorende bij de Studiewijzer VB I & VB A
Deze presentatie is een perfecte aanvulling op de Studiewijzer VB I & VB A. De presentatie zit vol met hele mooie, speciaal voor VBO gemaakte flash animaties. Deze bewegende beelden voegen echt iets toe aan het boek. Je ziet bij varende bootjes de schroef draaien. Je kunt de schroefwerking niet beter uitleggen dan met een varend bootje en een zichtbaar draaiende schroef. Hetzelfde geldt voor aankomen en wegvaren en bijvoorbeeld de lichten.
De presentatie voor het VB A gedeelte is zo mogelijk nog mooier dan die voor VB I. Het navigatie gedeelte is altijd lastig uit te leggen. Iedereen werkt met een klein kaartje en het is vaak moeilijk te begrijpen wat je nu precies moet doen. Met de presentatie zie je de kaart op het scherm. Bij het bepalen van de coördinaten zie je de passer over de kaart bewegen. Door te laten zien hoe je de plotter in de kaart moet leggen en hoe je de kompasroos moet draaien, wordt het navigeren een stuk inzichtelijker.
De auteur
Henk Plaatje is een markant persoon in de watersportwereld en een zeer ervaren trainer en docent van vele watersportopleidingen. Bekend is zijn boekje ` Het Regelschrift voor de wedstrijdzeilsport, daarnaast maakt Henk schitterende educatieve plaatjes en animaties. Deze CD is het resultaat van zijn noeste arbeid en doorzettingsvermogen van Henk.


ISBN
9789081444040
Verschenen
NUR
48
Druk
1
Uitvoering
Double-sided CD/DVD
Taal
Nederlands
Uitgever
VBO Uitgeverij