Boekhandel Douwes Den Haag

Black Beauty

Charlotte Dematons & Natasza Tardio & Anna Sewell

Black Beauty

Black Beauty

Black Beauty

 

Black beauty is een van de meest geliefde en beroemdste dierenverhalen ooit geschreven. Deze wereldklassieker speelt zich af in het Engeland van eind negentiende eeuw en wordt door Black Beauty zélf verteld.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 18,50

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Black Beauty

Black beauty is een van de meest geliefde en beroemdste dierenverhalen ooit geschreven. Deze wereldklassieker speelt zich af in het Engeland van eind negentiende eeuw en wordt door Black Beauty zélf verteld.

Black Beauty is een prachtige hengst met een zacht karakter. Als veulen is hij vrij en geniet van het leven in de wei, maar dan slaat het noodlot toe. Zijn eigenaar moet noodgedwongen afstand doen van zijn geliefde paarden en Black Beauty belandt in een wereld waar paarden niet altijd goed behandeld worden. Hij wisselt meerdere keren van eigenaar, ontmoet en verliest vrienden en krijgt het als werkpaard zwaar te verduren.

Toch zorgen zijn goede komaf, onverzettelijkheid en positieve aard ervoor dat hij niet opgeeft. Zal het de dappere Black Beauty lukken, om ondanks alles, te overleven en uiteindelijk het geluk weer te vinden?


ISBN
9789081837293
Pagina's
224
Verschenen
NUR
283
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ezo Wolfje

Fictie 10 - 12 jaar