Boekhandel Douwes Den Haag

Ik vind de kapper helemaal niet eng

Kisla Kowlesar & Froukje Nauta

Ik vind de kapper helemaal niet eng

Ik vind de kapper helemaal niet eng

Ik vind de kapper helemaal niet eng

 

Voorlees-/kijk-/leesboek voor kinderen van 2 tot 8 jaar. Geschreven voor kinderen die bang zijn voor de kapper. Dit boek stelt ze gerust. Ook leuk voor kinderen die niet bang zijn van de kapper.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 13,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Ik vind de kapper helemaal niet eng

Ik vind de kapper een beetje eng, zegt het jongetje Jesse tegen zijn moeder. Op een nacht komen Snip, Kammie en Tondi bij hem op bezoek. Samen beleven ze een ongelooflijk avontuur. Jesse weet niet wat hem overkomt, hij heeft nog nooit zo gelachen.
Als u dit boekje aan uw kind voorleest zal het ongetwijfeld ademloos luisteren en af en toe in de lach schieten. Net als u. Mocht uw kind het ook een beetje eng vinden om naar de kapper te gaan, dan zullen die angstjes na dit vrolijke avontuur wel een stuk minder zijn. En wie weet zijn ze helemaal verdwenen. Fijn voor uw kind, fijn voor u en fijn voor de kapper die uw kind gaat knippen. En is uw kind helemaal niet bang voor de kapper, dan zal het toch veel plezier beleven aan het avontuur van Jesse. Veel lees- en kijkplezier voor u en uw kind!


ISBN
9789082128277
Pagina's
24
Verschenen
NUR
200
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
goedinjevel.nl/uitgeverij

Kinderen en Jeugd