Boekhandel Douwes Den Haag

Rustiek Kamperen Midden en Zuidoost Europa

Midden- en Zuid-Oost Europa

Bernadette Kuijpers & Abram Muller

Rustiek Kamperen Midden en Zuidoost Europa

Rustiek Kamperen Midden en Zuidoost Europa

Midden- en Zuid-Oost Europa

Rustiek Kamperen Midden en Zuidoost Europa

 

Met deze nieuwe gids heeft u de beste selectie van rustieke campings in Midden- en Zuidoost-Europa bij de hand. We bieden campings in de volgende landen: Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië, Montenegro, Albanië en Macedonië.In herdruk

€ 14,45

Bezorgen: Zodra weer op voorraad


Beschrijving Rustiek Kamperen Midden en Zuidoost Europa

Met deze nieuwe gids heeft u de beste selectie van rustieke campings in Midden- en Zuidoost-Europa bij de hand. We bieden campings in de volgende landen: Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Slovenië, Kroatië, Bosnië, Servië, Montenegro, Albanië en Macedonië. Overal is wel een fraai gelegen, natuurlijk terrein gevonden zodat deze gids geschikt is voor een prachtige trektocht langs rustieke campings. Hierbij is door de auteurs gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. U zult piepkleine, basale campings aantreffen, prachtige natuurcampings en soms verrassend comfortabele terreinen.
Wat deze 100 campings allemaal gemeen hebben, is het predicaat rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.


ISBN
9789082326680
Pagina's
144
Verschenen
NUR
503
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Bert Loorbach Uitgeverij