Boekhandel Douwes Den Haag

Je hoofd te lijf

van denken naar voelen

Karin Karis

Je hoofd te lijf

Je hoofd te lijf

van denken naar voelen

Je hoofd te lijf

 

Leer hoe je de samenwerking tussen hoofd en lijf kunt gebruiken om te kiezen wat voor jou belangrijk is.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 25,90

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Je hoofd te lijf

Je hoofd te lijf laat je ervaren wat het betekent als wat je denkt, voelt én doet in sync is met wie je wilt zijn. Daarvoor is de verbinding tussen je hoofd en je lijf essentieel - de een is immers niets zonder de ander. Je ontdekt, in dit toegankelijk geschreven boek, hoe jouw lichaam je helpt om in de wereld te zetten wat belangrijk voor je is.

In Je hoofd te lijf reikt Karin Karis je een praktische en effectieve manier aan om daar te veranderen waar het nodig is. Je leert om zelfs in stressvolle omstandigheden in je kracht en verbinding met jezelf te blijven. Persoonlijke verhalen en praktijkvoorbeelden verduidelijken de wetenschappelijke inzichten; met de afwisselende oefeningen kun je gelijk aan de slag. Zo ervaar je wat in sync zijn is - en hoe dat je leven leuker en lichter maakt.

Deze krachtige methode leert je uit je hoofd in je lijf te komen. Het verbindt recente inzichten uit de neurofysiologie en -psychologie met de principes en filosofie van de Japanse krijgskunst aikido. Ze geven je handvatten om van denken naar voelen te gaan. Leven vanuit je kracht met beide benen op de grond.


ISBN
9789082618808
Pagina's
160
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Ki to Change

Psychologie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren