Boekhandel Douwes Den Haag

In de Bosjes

Martin Melchers & Merel Westrik

In de Bosjes

In de Bosjes

In de Bosjes

 

Merel Westrik (RTL Nieuws, WIDM 2019) en Martin Melchers (stadsecoloog) vinden elkaar 'In de Bosjes' en in hun liefde voor de wilde natuur van Amsterdam. Ook al schelen ze vijfendertig jaar, ze storten zich eensgezind in moddersloten, struinen over landjes, klimmen in fabrieksschoorstenen en bouwen uilennesten.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 24,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving In de Bosjes

Merel Westrik (RTL Nieuws, WIDM 2019) en Martin Melchers (stadsecoloog) vinden elkaar 'In de Bosjes' en in hun liefde voor de wilde natuur van Amsterdam. Ook al schelen ze vijfendertig jaar, ze storten zich eensgezind in moddersloten, struinen over landjes, klimmen in fabrieksschoorstenen en bouwen uilennesten. En daar maken ze dan een film van. Gelukkiger kun je ze niet krijgen. Geluk moet je delen, dus verscheen in 2016 hun eerste natuurfilm: Amsterdam Wildlife. Een veelgeprezen lowbudget kaskraker.

Nu is er 'In de Bosjes': een bundeling van verhalen, columns, anekdotes en tips over de natuur in en rond Amsterdam. Een liefdesverklaring aan het verrassende en ongerepte van de hoofdstad.
Een boek voor iedereen met hart voor de natuur, hart voor vriendschap die jaren doet vervagen en hart voor dromers die onmogelijke projecten aanpakken.


ISBN
9789082764970
Pagina's
240
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Iskander Uitgevers

Natuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren